Spreekuren

Ons team

Recepten aanvragen

Praktijkinformatie

Huisartsenpraktijk Wekker


MijnGezondheid.net

PATIENTENPORTAAL  MijnGezondheid.net

Als patiënt van onze praktijk kunt u gebruik maken van patiënten portaal MijnGezondheid.net  Een extra service van ons aan u.

Met het patiënten portaal MijnGezondheid.net  bieden wij u de volgende mogelijkheden:

– een deel van uw medisch dossier inzien
– uw actuele medicatie-overzicht raadplegen
– laboratoriumuitslagen inzien 
– herhaalmedicatie aanvragen
– een geneesmiddelenpaspoort printen
– betrouwbare informatie raadplegen over de medicatie en aandoeningen op het    scherm
– zelf notities maken die niet zichtbaar zijn voor de zorgverlener

Met MijnGezondheid.net is de praktijk 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Wat is een patiënten portaal?
Een patiënten portaal is een beveiligde website waar digitale diensten worden aangeboden door uw huisarts. Dit portaal is gekoppeld aan het huisartsinformatiesysteem waar uw huisarts mee werkt.


Wie kan gebruik maken van MijnGezondheid.net?

Patiënten van 16 jaar en ouder die bij onze praktijk staan ingeschreven, kunnen een dossier openen op MijnGezondheid.net en kunnen gebruik maken van deze service.

Aanmelden voor MijnGezondheid.net

De eerste keer dat u thuis inlogt tekent u digitaal het contract voor veilige en betrouwbare uitwisseling van uw gegevens met de huisartsenpraktijk.

Zodra u zich hebt aangemeld op het portaal van MijnGezondheid.net krijgt uw huisarts hiervan bericht. Wij sturen u dan een bevestiging en zorgen ervoor dat u binnen 7 werkdagen gebruik kunt maken van uw zorgdossier thuis. Daarna kunt u inloggen met behulp van uw DigiD. De eerste keer dat u inlogt dient u akkoord te geven voor veilige en betrouwbare uitwisseling van uw gegevens met de huisartsenpraktijk.

Uw privacy staat voorop Om er voor te zorgen dat uw gegevens goed beveiligd zijn, logt u in op MijnGezondheid.net met uw DigiD met sms-verificatie. Heeft u nog geen DigiD met sms? Ga naar www.digid.nl om het aan te vragen. 

U kunt zich aanmelden voor MijnGezondheid.net via de onderstaande link

Klik om u zelf aan te melden voor MijnGezondheid.net.

Is MijnGezondheid.net veilig?

MijnGezondheid.net maakt gebruik van een besloten en beveiligd netwerk op internet. Om in te kunnen loggen heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. DigiD is de elektronische legitimatie voor internetdiensten van de overheid (o.a. belastingdienst en gemeenten). De overheid heeft geen inzage in uw gegevens op MijnGezondheid.net. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digid.nl.