Spreekuren

Ons team

Recepten aanvragen

Praktijkinformatie

Huisartsenpraktijk Wekker


Fondsen/Stichtingen/Instellingen

Donorregister

In het Donorregister vult u uw keuze in over donatie van uw organen en weefsels na uw overlijden. Het invullen van uw keuze kan online of per post. Het is belangrijk dat u kiest. Dan weet uw partner of familie of u donor bent of niet.

Op 1 juli 2020 start het nieuwe Donorregister. Iedereen in Nederland vanaf 18 jaar die ingeschreven staat in een Nederlandse gemeente komt dan in het Donorregister.

Aidsfonds

Aidsfonds is er voor iedereen die met hiv/aids te maken heeft. In Nederland én daarbuiten. Aidsfonds financiert wetenschappelijk onderzoek, komt op voor de rechten van mensen met hiv en ontwikkelt en financiert projecten voor preventie en behandeling voor kwetsbare groepen. Dit doen we samen met deze groepen, want zij weten als geen ander wat de behoeften en gevoeligheden zijn en wat in de praktijk wel en niet werkt. Met campagnes en lobby houden we aids op de (politieke) agenda. In Nederland, maar ook op internationale fora en in andere landen waar we met projecten actief zijn.

Longfonds

Voor de meeste mensen is ademen heel gewoon. Maar voor 1,2 miljoen mensen met een longziekte in Nederland is dat niet vanzelfsprekend. Het Longfonds gaat voor een wereld zonder longziekten. Tot het zover is, zorgen we ervoor dat mensen met een longziekte sterk staan en bewust eigen keuzes in hun leven kunnen maken. We zetten ons in voor een rookvrij leven met gezonde binnen- en buitenlucht. En we jagen medische doorbraken aan, gericht op het voorkomen van astma en het repareren van kapotte longen. Zo maken we ’t verschil. Dag in dag uit.

Diabetesfonds

Diabetes in het algemeen

Wat is dat eigenlijk, diabetes? Een ziekte die al 1 op de 14 Nederlanders heeft. En die bovendien je hele lichaam ondermijnt… Toch zijn er veel misverstanden over diabetes, en de ziekte heeft ook nog steeds geheimen. Die lossen we telkens verder op, via onderzoek. Daar zet het Diabetes Fonds zich voor in!

Epilepsiefonds

Op deze website vindt u veel informatie over epilepsie. Wij weten dat epilepsie een grote invloed kan hebben op het dagelijks leven. Hoe zit het met autorijden? Welke invloed hebben medicijnen en eventuele bijwerkingen? Mag een kind met epilepsie op zwemles? 

Hartstichting

Dit doet de Hartstichting.

Je hart ben jij en wij zijn er voor jouw hart. We zorgen voor het eerder opsporen en behandelen van hart- en vaatziekten.

Missie Hartstichting

Onze missie: Hart- en vaatziekten verslaan. Het aantal patiënten groeit en dan vinden we onacceptabel. Als we niets doen komen er in 10 jaar een half miljoen patiënten bij. Die groei moet gestopt worden.

Kankerbestrijding

Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.

Maag Darm Lever stichting

Je spijsvertering is van levensbelang. Ze kan je beste vriend zijn, maar ook je grootste vijand. Wij zetten ons in voor twee miljoen mensen met een spijsverteringsziekte door onderzoeken te financieren en voorlichting te geven. Voor hen en met hen strijden wij voor een gezonde spijsvertering voor iedereen. 

Nierstichting

Gezonde nieren zijn van levensbelang. Een nierziekte beperkt je leven enorm. Daarom strijden wij ook in 2020 elke dag voor het voorkomen van nierschade. Voor een kortere wachtlijst voor donornieren. Voor een draagbare kunstnier. Voor een betere behandeling en levenskwaliteit voor alle nierpatiënten. En voor de genezing van nierziekten. Want: je nieren zijn je leven.

Reumafonds

Meer dan 2 miljoen Nederlanders hebben reuma, waarbij artrose het meest voorkomt. Reuma beperkt je – thuis, op school, op het werk. Door ernstige pijn en vermoeidheid, beschadigde spieren en gewrichten die moeilijk bewegen.

ReumaNederland gaat voor de beste kennis en oplossingen. Met betrouwbare informatie, belangenbehartiging en financiering van baanbrekende initiatieven en wetenschappelijk onderzoek dat tot de wereldtop behoort. Zodat mensen met reuma nu beter en straks zonder belemmeringen kunnen meedoen in de samenleving.