Spreekuren

Ons team

Recepten aanvragen

Praktijkinformatie

Huisartsenpraktijk Wekker


Informatie voor kinderen en jongeren

Seksueel Overdraagbare Aandoeningen

Heb ik een soa?

Heb je onveilige seks gehad? Heb je klachten die door een soa kunnen komen? Dan kan het zijn dat je een soa hebt. Ook als je geen klachten hebt.

Bekijk deze site.

Kankerspoken

Deze site biedt hulp aan kinderen met een ouder met kanker. Ook voor ouders, vrienden, bekenden, leerkrachten en hulpverleners is deze site een bron van informatie.

Grip op je Dip

Ben je tussen de 16 en 25 jaar en zit je al een tijdje niet zo lekker in je vel? Heb je misschien net even iets te veel meegemaakt? Je bent niet de enige! Het kan zijn dat je daardoor last hebt van sombere buien, geen zin hebt om dingen te ondernemen, of dat je jezelf steeds vaker betrapt op negatieve gedachten over jezelf of over de wereld om je heen. 
Kortom: je hebt het gevoel de grip op jezelf, op de dingen om je heen kwijt te zijn.


Wil je je weer beter voelen?

Wil je daar zelf iets aan doen, wil je weer lekker in je vel zitten, meer jezelf zijn, een beetje makkelijker door het leven gaan? Wil je meer grip krijgen op jezelf, op je gevoel en op de dingen die om je heen gebeuren? Dan zit je bij ons goed! 
Grip op je Dip kan jou het volgende bieden:

Je vindt hier allerlei tips en informatie over dips en depressies
Je kunt ook mailen met een dipdeskundige die jou kan helpen om goed om te gaan met jouw dip
Wil je tips uitwisselen en anoniem in contact komen met jongeren die ook een dip hebben? Je kunt ook onze cursus volgen.  

Wij zijn er voor jongeren die last hebben van somberheid én voor de mensen uit hun omgeving. Alle informatie van Grip op je dip is gebaseerd op wetenschappelijke kennis.

Wat drink jij?

Informatie over alcoholgebruik.

Ja dokter, Nee dokter

Mijn rechten als ziek kind. Bekijk deze site.

Kindermishandeling, verwaarlozing, misbruik

De Kindertelefoon geeft informatie aan kinderen en jongeren over allerlei onderwerpen, waaronder kindermishandeling. Je kunt ook met de Kindertelefoon bellen en chatten als je het zelf meemaakt of iemand kent die mishandeld, verwaarloosd of misbruikt wordt.